Back

ⓘ Puma AG. Puma inggih punika perusahaan internasional ingkang produksi sepatu ulah raga lan piranti ulah raga sanèsipun. Perusahaan punika berbasis ing Jerman, l ..



Puma AG
                                     

ⓘ Puma AG

Puma inggih punika perusahaan internasional ingkang produksi sepatu ulah raga lan piranti ulah raga sanèsipun. Perusahaan punika berbasis ing Jerman, lan kabangun déning Rudolf Dassler. Rudolf inggih punika kangmas saking Adolf Dassler, pendiri Adidas.

Perusahaan punika misuwur ing bal-balan amargi dados sponsor juru main bal-balan ingkang misuwur kados Pelé, Johan Cruijff, Enzo Francescoli, Diego Maradona, lan Lothar Matthäus. Ing Amérikah Sarékat, Puma misuwur kanthi sepatu bal basket kulitipunn ingkang dipunkenalaken ing taun 1968.

Sanesipun sepatu ulah raga, Puma ugi mroduksi sepatu lan ageman ulah raga ingkang dipunrancang déning perancang busana kados Lamine Kouyate lan Amy Garbers. Wiwit taun 1996, Puma ningkataken aktivitasipun ing Amérikah Sarékat, kados mundhut 25% saham Logo Athletic. Wonten ing taun 2007, Puma dados anak perusahaan saking PPR, satunggaling perusahaan holding Prancis.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →