Back

ⓘ Kuch Hota Hai inggih punika filem drama ingkang nyariosaken babagan katresnan saking Bollywood India kang dipundamel warsa 1998. Pilm punika uga dipunputer ing ..




                                     

ⓘ Kuch Hota Hai

Kuch Hota Hai inggih punika filem drama ingkang nyariosaken babagan katresnan saking Bollywood India kang dipundamel warsa 1998. Pilm punika uga dipunputer ing nagara Inggris.

                                     

1. Sinopsis

Ana ing St. Xavier College ana murid sing jenenge Rahul Khana Shahrukh Khan lan Anjali Sharma Kajol. Kelorone kekancan raket lan asring tukaran. Banjur ana murid anyar sing jenenge Tina Malhotra Rani Mukerji. Ora suwé, banjur Rahul lan Tina pacaran, lan pungkasane nikah. Nanging, sawisé nikah Tina séda nalika babaran. Anake Tina dijenengi Anjali Khana. Sadurungé séda, Tina nulis wolung layang. Saben taun ing ulang taune Anjali, layang iku diwacakake siji mbaka siji. Sawisé Anjali umuré wolung taun, Rahul lan Anjani urip bebrayan karo simbahe. Nalika ulang taune sing kaping wolu, Rahul maringake layang wasiat saka Tina maring Anjali, surat iku nyritakake katresnane Rahul lan Anjali Sharma.

Rahul lan Anjali lunga menyang Shimla. Ing kana Anjali Khana ketemu karo Anjali Sharma. Suwene pirang-pirang taun, Anjali Sharma jebul durung duwé bojo. Ing pungkasan carita, Rahul Khanna nikah karo Anjali Sharma.

                                     

2. Bebungah

Bebungah Filmfare

  • Skenario Terbaik Penghargaan Filmfare - Karan Johar
  • Pengarah Seni Terbaik Penghargaan Filmfare - Sharmishta Roy
  • Aktor Pendukung Terbaik Penghargaan Filmfare - Salman Khan
  • Aktor Terbaik Penghargaan Filmfare - Shahrukh Khan
  • Film Terbaik Penghargaan Filmfare - Yash Johar
  • Sutradara Terbaik Penghargaan Filmfare - Karan Johar
  • Aktris Terbaik Penghargaan Filmfare - Kajol
  • Aktris Pendukung Terbaik Penghargaan Filmfare - Rani Mukerji

Bebungah Zee Cine Awards

  • Aktris Terbaik Zee Cine Award - Kajol Devgan
  • Peran Pendukung Terbaik Zee Cine Award - Rani Mukerji
  • Aktor Terbaik Zee Cine Award - Shahrukh Khan

Bebungah Sansui Viewer’s Choice Movie Award

  • Sansui Awards, Aktris Terbaik - Kajol Devgan
  • Sansui Awards, Aktor Terbaik - Shahrukh Khan

Bebungah Film Nasional

  • Penyanyi Playback Wanita Terbaik
  • Best Film For Providing Wholesome Entertainment