Back

ⓘ William Arthur Philip Louis utawi ingkang asring dipunsebat Pangeran William lair ing Karajan Manunggal, 21 Juni 1982; umur 38 taun punika putra saking Pangéran ..




William Arthur Philip Louis
                                     

ⓘ William Arthur Philip Louis

William Arthur Philip Louis utawi ingkang asring dipunsebat Pangeran William lair ing Karajan Manunggal, 21 Juni 1982; umur 38 taun) punika putra saking Pangéran Charles, Pangéran saking Wales lan almarhum Diana, Putri saking Wales, saha putu saking Ratu Elizabeth II lan Pangéran Philip, saking Edinburgh. Piyambakipun gadhah garis pewaris tahta karajan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, Pangéran Charles.