Back

ⓘ Animasi, utawa luwih akrab ingaran filem animasi, iku filem minangka asil pangolahan gambar tangan saéngga dadi gambar sing obah. Wiwitané, filem animasi digawé ..



                                               

Doraemon

                                               

A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!

Cithakan:Infobox television film A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! yaiku film live action televisi adhedhasar seri animasi The Fairly OddParents. Film kasebut ditayangke ing Nickelodeon ing Amerika Serikat tanggal 9 Juli 2011 kanggo ngrayakake ulang taun kesepuluh seri kasebut. beda karo film animasi sadurunge saking seri, film kasebut ndelangaken live action ingkang dipungambaraken kaliyan animasi CGI. Film kasebut minangka film pisanan Nicktoon kanggo nglakoni aksi live liyane SpongeBob SquarePants. Film televisi iku ditonton dening 5.8 yuta pamirsa nalika penayangan awal. Film ...

                                               

IMMG

International Media Marketing Group ya iku sawijining perusahaan kang nyekel hak siar kanggo program-program TV animasi Jepang IMMG Indonesia madeg taun 1997. Program-program TV kang diduweni IMMG saikne ya iku Doraemon, Crayon Shin-chan, YuYu Hakusho, Ninja Cilik Hattori, Pretty Cure, Hamtaro, P-Man, Chibi Maruko-chan, Hikaru no Go, Serial Masked Rider, Kiteretsu, lan liya-liyané. IMMG uga nyekel hak kanggo merchandise karakter sapérangan program-program mau. Tau tembayatan karo TV nasional ya iku: RCTI, MNCTV sawisé TPI, Global TV sawisé TVG, SCTV, Indosiar, TV One sawisé Lativi, Trans 7 ...

                                               

Hakuna matata

Hakuna-matata minangka tembung basa Swahili saka Afrika Wétan, tegese "ora ana alangan" utawa "ora ana kekuwatiran" Film animasi Walt Disney Animation Studios taun 1994 yaiku Lion King nggawa ukara kasebut dadi misuwur ing salah sawijining lagu sing paling populer, lan jarwane "no worries". Lagu kasebut asring dirungokake ing resort, hotel, lan papan-papan liyane ing Disney sing narik kawigaten tumrap perdagangan turis. Ing taun 2018, merek dagang Disney babagan tembung iki ing Amerika Serikat nyebabake kontroversi ing Afrika Wétan.

                                               

Starscream

Starscream inggih punika salah satunggal karakter robot fiksi saking serial Transformers. Piyambakipun punika kalebet anggota saking Decepticons lan ugi kalebet abdinipun saking Megatron. Nanging, sejatosipun Starscream punika gadhah kalih watak, ingkang sapisan inggih punika piyambakipun sendika dhawuh dhumateng Megatron, nanging ingkang kekalih piyambakipun gadhah kekarepan ingkang ageng supados saged dados pemimpin saking Decepticons.

Animasi
                                     

ⓘ Animasi

Animasi, utawa luwih akrab ingaran filem animasi, iku filem minangka asil pangolahan gambar tangan saéngga dadi gambar sing obah. Wiwitané, filem animasi digawé saka malembar-lembar kertas gambar sing sabanjuré di-"puter" saéngga muncul èfèk gambar obah. Kanthi bantuan komputer lan grafika komputer, agawé filem animasi dadi luwih mudah lan rikat. Malah pungkasan iki luwih akèh muncul filem animasi 3 dimènsi tinimbang filem animasi 2 dimènsi.

Wayang kulit minangka salah siji wangun animasi tuwa dhéwé ing donya. Malah nalika tèknologi elektronik lan komputer durung tinemu, tontonan wayang kulit wis ngebaki kabèh èlemèn animasi kaya layar, gambar obah, dialog lan ilustrasi musik.

Nganti saiki, ana sawatara filem animasi sing mènèhi kauntungan sing gedhé, kaya déné Shrek 2 utawa Finding Nemo, sing kauntungané wis sakdhuwuring 800 yuta dollar, sing filem liya angèl banget ngéntukaké. Ing ngisor iki 20 filem animasi kanthi pametu paling dhuwur:

                                               

Adit & Sopo Jarwo

Adit dan Sopo Jarwo ya iku sawijining filem animasi bocah-bocah kang dirilis ing 27 Januari 2014 ing Indonesia lan digiyaraké ing MNC TV lan iNewsTV. Film iki diprodhuksi déning MD Entertainment.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →