Back

ⓘ Biografi punika cariyos utawi katrangan ngéngingi kagesangan satunggaling tiyang. Satunggaling biografi langkung komplèks tinimbang pratélan tanggal wiyosan uta ..



                                               

Omar Mateen

Cithakan:Infobox criminal Omar Mir Seddique Mateen iku palaku insiden tetèmbak massa kedadèyan ana ing sajeroning klub-wengi Pulse. Pulse iku sawijiné papan panggona hiburan kanggo para lèlaku gay ing pasisir wétan nagara Amérikah Sarékat. Papan panggonan iki sampun ana miwiti taun 2006 déning Barbara Poma lan Ron Legler. Kedadèyan rajapati iki uga ana ing mangsa 12 Juni 2016 ing kutha Orlando, nagara bagèan Florida, Amérikah Sarékat. Dening sadurungé lelakon rajapati ing panggonan kafé Pulse, Omar ngasta bédhil otomatis lan pistol siji ingkang disimpèn ing kamar hotel.

                                               

Paragraf (Wacana) Narasi

Narasi ya iku karangan utawa paragraf, utawa pada kang nyritakake kedadeyan kanthi wektu utawa prastawa kan runtut saka wiwitan nganti pungkasan. Sok sapa sing maca paragraf iki kaya-kaya nglakoni kaya déné kang ana sajeroning carita. Thulada carita fiksi ya iku: novèl, cerkak, cerbung. Thulada carita fakta ya iku: pengalam pibadi, otobiografi, biografi. Carita narasi bisa duwé sapat fakta ana sajeroning carita. Karangan narasi kasusun saka prastawa-prastawa kanthi runtut. Paragraf narasi dikembangke saka sawijining topik, kanthi nggawe peprince prastawa utawa kadedeyan sing bisa nyengkuyu ...

                                               

David Cross

                                               

Francesco Redi

Francesco Redi minangka dhokter, ahli bedah lan ilmuwan sing misuwur amarga eksperimen nglawan teori generasi spontan. Minangka dhokter lan ahli bedah dheweke ngladeni para bangsawan Tuscany kayata Ferdinand II lan Casimo III. Redi uga dikenal minangka panulis, salah sawijining karya misuwur sing judhule Bacco ing Toscano.

Biografi
                                     

ⓘ Biografi

Biografi punika cariyos utawi katrangan ngéngingi kagesangan satunggaling tiyang. Satunggaling biografi langkung komplèks tinimbang pratélan tanggal wiyosan utawi pejahipun lan data-data pakaryan satunggaling tiyang, biografi ugi nyariosaken ngéngingi manah ingkang kalibat nalika ngalami kadadosan-kadadosan wau. Biografi iku satunggaling wacan ingkang wosipun riwayat pagesangan tiyang ingkang dipunserat déning tiyang sanès. Punapa kemawon ingkang limrahipun dipunsebataken ing biografi, inggih punika wekdal lan panggénan kelairanipun, jaman alitipun, pendidikanipun, pakaryanipun, prèstasi-prèstasinipun, ngantos ing jaman sapunika. Maos biografi punika wigatos, supados saged mangertosi babagan tokoh-tokoh ingkang saé dados tuladha.

Tuladha biografi tokoh:

  • R.A. Kartini
  • Wage Rudolf Soepratman
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →