Back

ⓘ Daftar kasus korupsi ing Indonesia. Kaca iki ngamot pratélan kasus korupsi ing Indonésia. Abdullah Puteh: korupsi APBD. Bapindo: pembobolan ing Bank Pangyasa In ..




                                     

ⓘ Daftar kasus korupsi ing Indonesia

Kaca iki ngamot pratélan kasus korupsi ing Indonésia.

  • Abdullah Puteh: korupsi APBD.
  • Bapindo: pembobolan ing Bank Pangyasa Indonésia Bapindo déning Eddy Tansil
  • Bantuan Likuiditas Bank Indonésia BLBI: panyimpangan penyaluran dana BLBI
  • HPH lan dana reboisasi: nglibataké Bob Hasan, Prajogo Pangestu, sawatara punggawa Departemen Kehutanan, lan Tommy Soeharto.
  • Pertamina: sajeroning Technical Assistance Contract karo PT Ustaindo Petro Gas
  • Kasus dugaan korupsi Soeharto: dakwaan tindak korupsi ing pitung yeyasan
                                     

1. Penayangan foto lan data para koruptor ing télévisi lan médhia massa

Tanggal 17 Oktober 2006, Kejaksaan Agung Republik Indonesia miwiti nayangaké foto lan nyebaraké data para buronan tindak pidana korupsi sing putusan perkarané wis duwé kakuwatan ukum tetep. Data lan foto 14 koruptor mau direncanakaké ditayangaké ing télévisi lan médhia massa seminggu pisan.

Foto sing disiaraké antarané:

  • Bambang Sutrisno - Wadirut Bank Surya
  • Eko Edi Putranto - Direksi Bank Harapan Sentosa BHS
  • Ede Utoyo - Kasus BLBI
  • Sudjiono Timan - Dirut PT Bahana Pembinaan Usaha Indonésia BPUI
  • Harry Mattalata alias Hariram Ramchmand Melwani - Kasus BLBI
  • Eddy Djunaedi - Kasus BLBI
  • Samadikun Hartono - Presdir Bank Modern
  • Toni Suherman - Kasus BLBI
  • Hendro Bambang Sumantri - Kasus BLBI
  • Dharmono K Lawi - Kasus BLBI
  • Sherny Kojongian - Direksi BHS
  • Lesmana Basuki - Kasus BLBI
  • Andrian Kiki Ariawan - Direksi Bank Surya
  • Nader Taher - Dirut PT Siak Zamrud Pusako