Back

ⓘ Asia-Pasifik iku wewengkon kang nyakup pasisir Asia Wétan, Asia Kidul-wétan lan Australasia ing sacedhaké Samudra Pasifik, ditambah nagara-nagara ing samudra Pa ..



                                               

Aiko Kurasawa

Aiko Kurasawa uga biyasa kasebut Aiko Sensei. Panjenengané ya iku setunggale panalitén Indonésia kang wis sénior saka Jepang. Wiwit tahun 1969 panjenengané dadi panalitén. Aiko Sensei lair ing Osaka bubar setahun perang Asia Pasifik uga èntuk jejuluk BA lan MA saka Universitas Tokyo.

Asia-Pasifik
                                     

ⓘ Asia-Pasifik

Asia-Pasifik iku wewengkon kang nyakup "pasisir Asia Wétan, Asia Kidul-wétan lan Australasia ing sacedhaké Samudra Pasifik, ditambah nagara-nagara ing samudra Pasifik.

Sanadyan dèskripsi géografis kurang trep, istilah Asia-Pasifik dadi misuwur watara taun 1980 an wektu tuwuhing ékonomi ing wewengkon heterogen iki sajeroning baagan dedagangan saham, dedagangan umum lan wangun liya saka interaksi ékonomi lan pulitik dadi topik wicara. Mlebuné nagara-nagara ing kawasan Oceania kaya Australia lan Niu Selan dhedhasar rélasi ékonomi antarané nagara-nagara mau lan mitra dagang-é ing wewengkon Asia Wétan mangalor.

Sajeroning sawetara kontèks, wewengkon iki dianggep uga nyakup nagara-nagara utama ing kawasan Asia kang dumunung ing saubengé lingkar jaba Pasifik Pacific-rim kang mbujur wiwit saka Oseania, nganti Ruslan, lan mudhun sadawaning pasisir kulon Amérika. Contoné Kerja Sama Ékonomi Asia Pasifik nglebokaké Kanada, Chili, Ruslan, Meksico, Péru, lan Amérika, lan saiki nembé ditimbang nglebokaké India.

Saos kecut lan legi
                                               

Saos kecut lan legi

Legi lan kecut yaiku istilah umum sing nyakup maneka gaya saos, masakan lan cara masak. Umume digunakake ing Asia Wétan lan Asia Tenggara, lan digunakake ing Inggris wiwit Abad Pertengahan. Manis lan asem tetep kawentar ing Eropa lan Amerika.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →