Back

ⓘ Frekuensi radhio utawa gelombang radhio iku tegesé spektrum elektromagnetik yakuwi gelombang elektromagnetik sing diasilaké saka pangiriman arus bolak-balik ing ..




Frekuensi radhio
                                     

ⓘ Frekuensi radhio

Frekuensi radhio utawa gelombang radhio iku tegesé spektrum elektromagnetik yakuwi gelombang elektromagnetik sing diasilaké saka pangiriman arus bolak-balik ing siji antène. Frekuensi iki kalebu péranganing spektrum ing ngisor iki: