Back

ⓘ Jan Jacob Rochussen iku Gubernur-Jendral Indhiya Nèderlan sing kaping 49. Dhèwèké maréntah antara taun 1845 – 1851. Rikala pamaréntahan Rochussen, pamaréntah In ..




Jan Jacob Rochussen
                                     

ⓘ Jan Jacob Rochussen

Jan Jacob Rochussen iku Gubernur-Jendral Indhiya Nèderlan sing kaping 49. Dhèwèké maréntah antara taun 1845 – 1851.

Rikala pamaréntahan Rochussen, pamaréntah Indhiya Nèderlan ngirim ekspedhisi menyang Bali, Palembang, Bangka, Sulawesi Kidul lan liya-liyané.