Back

ⓘ 5 Maret. 1942-A.A Hamidhan mbabar ariwarta Kalimantan Raya ing Banjarmasin. 1979-Républik Rakyat Cina narik wadyabalaipun saking Vietnam Kiduln sasampunipun ngr ..



                                               

Siemens S65

Siemens S65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 48 x 18 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens S65 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi no ...

                                               

Andreas Ado

Andreas Chrismanto Ado yaiku salah sawijining pemain bal-balan Indonesia sing saiki dadi pemain sayap PSIS Semarang ing Liga 1.

                                               

Scott Fraser

                                               

David Moyes

David William Moyes minangka pelatih bal-balan profesional Skotlandia lan mantan pemain. Dheweke saiki dadi manajer klub Liga Premier West Ham United. Sadurunge dadi manajer Preston North End, Everton, Manchester United, klub La Liga Real Sociedad lan Sunderland. Moyes minangka Manajer Asosiasi Manajer Liga 2003, 2005 lan 2009. Dheweke uga dadi panitia Asosiasi Manajer Liga kanthi kapasitas eksekutif. Moyes tampil luwih saka 540 penampilan liga dadi bek tengah ing karir main sing diwiwiti karo Celtic, nalika dheweke menang medali kejuaraan. Banjur main kanggo Cambridge United, Bristol City ...

                                               

David Cornell

                                               

Sepur Kertanegara

Sepur Kertanegara marupakan layanan sepur panumpang kelas eksekutif lan ekonomi premium sing dioperasikake PT. Kereta Api Indonesia kanggo nglayani lintas Malang–Purwokerto lan sewalike. Sepur iki pertama kali dioperasikake tanggal 10 Maret 2021, sak wulan sawise diluncurake Grafik Perjalanan Kereta Api taun 2021. Pengoperasian sepur iki dianggep nggantikan salah sawijineng perjalanan Sepur Malioboro Ekspres sing saiki uwis dadi layanan sepur fakultatif, yaiku sepur sing mung beroperasi pas wayah tertentu. Per 10 Maret 2021, sepur Kertanegara beroperasi nggunakan rangkening sepur baja nirk ...

                                               

Midtown Tower

Midtown Tower yaiku gedung pencakar langit serba guna ing Akasaka, Minato, Tokyo. Rampung dibangun ing taun 2007, minangka gedung paling dhuwur saka enem gedung ing kompleks Tokyo Midtown, sing dhuwure 248.1 meters, lan minangka gedung kantor paling dhuwur ing Tokyo nganti 2014.

                                               

Ès tèh pulo dawa

Teh es Long Island minangka jinis omben-omben campuran alkohol sing biasane digawe karo vodka, tequila, rum entheng, triple sec, gin, lan cola cola, sing menehi omben-omben ing warna kuning sing padha karo teh es. Versi populer nyampur bagean sing padha karo vodka, tequila, gin, rum, triple sec, karo 1 ⁄ 2 bagean campuran asem lan cola cipratan. Pungkasan, dihias nganggo jeruk nipis lan jerami, sawise diaduk nganggo sendok bar kanthi lancar. Umume varian nggunakake bagean sing padha karo omben-omben utama, nanging kalebu jumlah triple sec utawa minuman keras rasa oranye liyane. Varian sing ...

                                     

ⓘ 5 Maret

  • 1942-A.A Hamidhan mbabar ariwarta Kalimantan Raya ing Banjarmasin.
  • 1979-Républik Rakyat Cina narik wadyabalaipun saking Vietnam Kiduln sasampunipun ngraos puas ngukum.
  • 1942-Jakarta dipunserahaken déning Walandi dhumateng Jepang.
  • 1970-Prajanjian Nonproliferasi Nuklir milai dipunpatrapaken.
                                     

1. Wiyosan

  • 1942-Juwono Sudarsono, Mantri Pertahanan ing Kabinet Indonésia Bersatu.
  • 1898-Zhou Enlai, Mahamantri Tiongkok 1949.
  • 1887-Heitor Villa-Lobos, komponis musik klasik saking Brasil.
  • 1938-Raja Inal Siregar, Gubernur Sumatra Lor 1988-1998.
  • 1909-Sutan Syahrir, pahlawan nasional Indonésia.
  • 1939-Benyamin Suaeb, seniman Indonésia, tokoh kagunan tradhisional Betawi.
  • 1955-Deddy Mizwar, aktor lan sutradara Indonésia.
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →