Back

ⓘ Libèria. Républik Liberia iku nagara ing pasisir kulon Afrika kang wewatesan karo Sierra Leone, Guinea, lan Pasisir Gadhing. Pungkasan iki Liberia ing Liberia k ..



Libèria
                                     

ⓘ Libèria

Républik Liberia iku nagara ing pasisir kulon Afrika kang wewatesan karo Sierra Leone, Guinea, lan Pasisir Gadhing. Pungkasan iki Liberia ing Liberia kadadéan perang sadulur kaping pidho, yaiku taun kang ndadèkaké atusan éwon sing ndunungi ngungsi saéngga ngrusak ékonomi Liberia.

                                     

1. Ékonomi

Ékonomi Liberia gumantung marang ekspor wiji wesi. Sadurungé taun 1990 Liberia uga ngekspor karèt. Perang sadulur kang suwé wis ngrusak nfrastruktur nagara, lan Liberia dadi gumantung banget marang bantuan manca nagara. Taun 2005 nagara iki ndarbèni tingkat pangangguran 85%, paling èlèk sadonya.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →