Back

ⓘ II Makabe. Kitab II Makabe sing asalé saka Septuaginta iku lan kagolong kitab-kitab Deuterokanonika, yaiku terusané I Makabe. Kitab iki anané mung ing basa Yuna ..




                                     

ⓘ II Makabe

Kitab II Makabe sing asalé saka Septuaginta iku lan kagolong kitab-kitab Deuterokanonika, yaiku terusané I Makabe. Kitab iki anané mung ing basa Yunani waé. Ora ana versiné ing basa Ibrani.