Back

ⓘ Kitab Barukh iku kitab Alkitab kang kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajeroning Septuagi ..




Kitab Barukh
                                     

ⓘ Kitab Barukh

Kitab Barukh iku kitab Alkitab kang kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajeroning Septuaginta.