Back

ⓘ Beshbarmak minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan nasional ing antarane wong-wong Turki nomaden ing Asia Tengah lan Rusia. Uga dikenal minangka n ..




Beshbarmak
                                     

ⓘ Beshbarmak

Beshbarmak minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan nasional ing antarane wong-wong Turki nomaden ing Asia Tengah lan Rusia. Uga dikenal minangka naryn ing Xinjiang, Uzbekistan, Kirgistan lan Kazakhstan, minangka turama utawa dograma ing Karakalpakstan, Kaukasus Lor lan Turkmenistan, lan minangka kullama ing Bashkortostan lan Tatarstan.