Back

ⓘ Zakuski minangka bagean penting saka budaya panganan Rusia lan istilah ing pirang-pirang negara sing ngomongake Slavia kanggo hors doeuvres, entrées lan cemilan ..




Zakuski
                                     

ⓘ Zakuski

Zakuski minangka bagean penting saka budaya panganan Rusia lan istilah ing pirang-pirang negara sing ngomongake Slavia kanggo hors doeuvres, entrées lan cemilan sing adhem, minangka kursus kaya utawa "sing dituju tindakake saben dijupuk saka vodka utawa ngombe alkohol liyane. Tembung kasebut tegese duwe gigitan. Iki bisa uga diwiwiti lan dipengaruhi liwat gabungan budaya Slavia, Viking-Nordik lan oriental ing wilayah awal Rus kayata Republik Novgorod.

Zakuski khas kalebu potongan adhem, iwak sing wis diobati, salad campuran, kholodet sele daging, pirogs utawa pirozhki, macem-macem sayuran acar kayata tomat, bit, timun, sauerkraut, jamur jeruk, endhog setan, keju keras, kaviar, canapés, mbukak roti isi, lan roti.