Back

ⓘ Driji pitik, uga dikenal minangka tender pitik, goujon pitik, strip ayam utawa isi pitik, yaiku daging pitik sing disiapake saka otot cilik pectoralis ing kewan ..




Driji pitik
                                     

ⓘ Driji pitik

Driji pitik, uga dikenal minangka tender pitik, goujon pitik, strip ayam utawa isi pitik, yaiku daging pitik sing disiapake saka otot cilik pectoralis ing kewan kasebut. Jalur daging putih iki ana ing sisih loro balung dada, ing sangisore daging susu. Bisa uga digawe nganggo potongan sing padha karo potongan daging pitik, umume dhadha, utawa kadang daging pitik sing wis pulp.

Driji pitik sing disiapake dening nutupi pitik ing breading dicampur banjur jero frying wong, ing proses padha kanggo preparation saka schnitzel. Driji pitik minangka cemilan panganan cepet ing AS