Back

ⓘ Schnitzel minangka salah sawijining olahan jinis irisan daging sing tipis sing digoreng nganggo lemak. Daging biasane diencerake kanthi dibungkus nganggo alat a ..




Schnitzel
                                     

ⓘ Schnitzel

Schnitzel minangka salah sawijining olahan jinis irisan daging sing tipis sing digoreng nganggo lemak. Daging biasane diencerake kanthi dibungkus nganggo alat aduk daging. Umume, daging diwenehi roti sadurunge digoreng. Schnitzel roti paling populer ing pirang-pirang negara lan digawe nganggo daging sapi, daging babi, daging pitik, daging sapi, daging sapi, kalkun, keju utawa protein sayuran bertekstur minangka alternatif vegetarian utawa vegan. Iku mirip banget karo escalope sajian ing Prancis, tonkatsu ing Jepang, lan milanesa Italia, Meksiko, Uruguay, Paraguay, Argentina, Brasil lan steak goreng pitik ing Amerika Selatan.