Back

ⓘ Semprong. Kuwe semprong, gulung endhog Asia, sapit, sepit, kuwe Walanda, utawa kapit, yaiku nyamikan wafer tradhisional Indonesia digawe nganggo adonan endhog n ..



Semprong
                                     

ⓘ Semprong

Kuwe semprong, gulung endhog Asia, sapit, sepit, kuwe Walanda, utawa kapit, yaiku nyamikan wafer tradhisional Indonesia digawe nganggo adonan endhog nganggo cithakan wesi sing dipanasake ing dhuwur kompor areng. Umume ditemokake ing Indonesia, Malaysia, Singapura lan Brunei. Saben cithakan nduweni rong piring sing ditempelake kanthi kenceng lan dipasang ing gagang dawa kanggo diolah-olah ing kompor areng. Cithakan kasebut rata, bergelombang utawa kaukir karo motif kewan kayata iwak, pitik jago, lan keyong sing wujude apik lan dekoratif.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →