Back

ⓘ Dadih sega. Nasi curd uga diarani nasi yogurt, minangka panganan sing asale saka India. Tembung curd ing basa India nuduhake yogurt probiotik tanpa gula. Paling ..




Dadih sega
                                     

ⓘ Dadih sega

Nasi curd uga diarani nasi yogurt, minangka panganan sing asale saka India. Tembung curd ing basa India nuduhake yogurt probiotik tanpa gula. Paling populer ing negara India ing Tamil Nadu, Karnataka, Telangana lan Andhra Pradesh. Ing negara Tamil Nadu diarani thayir saadam, lan ing Telangana lan Andhra Pradesh diarani perugannam / daddojanam. Ing Karnataka, diarani mosaranna. Piring kasebut minangka bahan masakan tradisional, kanthi versi untempered saiki ing pungkasan meh kabeh panganan India Selatan. Versi tempered asring disedhiyakake sajrone acara resmi lan uga ditawakake minangka prasadam kanggo para penganut ing kuil.