Back

ⓘ Olahan vegetarian. Masakan vegetarian yaiku salah sawijining olahan adhedhasar panganan sing cocog karo standar vegetarian kanthi ora kalebu produk jaringan dag ..




Olahan vegetarian
                                     

ⓘ Olahan vegetarian

Masakan vegetarian yaiku salah sawijining olahan adhedhasar panganan sing cocog karo standar vegetarian kanthi ora kalebu produk jaringan daging lan kewan. Kanggo vegetarianisme lacto-ovo, endhog lan produk susu diidini. Kanggo vegetarianisme lacto, produk susu diidini, nanging endhog ora diidini, lan kanggo endhog vegetarian ovo diidini, nanging produk susu ora diidini. Bentuk vegetarianisme paling ketat yaiku veganisme, sing ora kalebu kabeh produk kewan, kalebu susu, madu, lan sawetara gula olahan yen disaring lan diputih karo char balung. Ana uga vegetarian parsial, kaya ta pescetarian sing bisa mangan iwak nanging ngindhari jinis daging liyane.