Back

ⓘ Soklat peteng. Coklat peteng minangka salah sawijining coklat sing ngemot padatan koko, mentega koko, tanpa susu utawa mentega sing ana ing coklat susu. Standar ..




Soklat peteng
                                     

ⓘ Soklat peteng

Coklat peteng minangka salah sawijining coklat sing ngemot padatan koko, mentega koko, tanpa susu utawa mentega sing ana ing coklat susu. Standar pamrentahan lan industri babagan produk sing bisa diwenehi label "coklat peteng" beda-beda miturut negara lan pasar. Sanajan coklat peteng duwe reputasi minangka alternatif sing luwih sehat kanggo jinis coklat liyane, kaya ta coklat susu, bukti-bukti bermutu tinggi kanggo mupangat kesehatan sing signifikan, kaya ta tekanan getih, durung kabukten.