Back

ⓘ Driji wanita. Ladyfingers, utawa nganggo driji spons Inggris Inggris, minangka salah sawijining olahan biskuit spons sing kepadatan kurang, garing, adhedhasar e ..




Driji wanita
                                     

ⓘ Driji wanita

Ladyfingers, utawa nganggo driji spons Inggris Inggris, minangka salah sawijining olahan biskuit spons sing kepadatan kurang, garing, adhedhasar endhog, bentuk kira-kira kaya driji gedhe. Bahan kasebut minangka bahan utama ing resep-resep panganan cuci mulut, kayata trifles lan charlottes, lan uga digunakake minangka lapisan gerbang buah utawa coklat, lan kadang kanggo unsur spons tiramisu. Biasane direndhem ing sirup gula utawa minuman keras, utawa ing kopi utawa espresso kanggo panganan cuci mulut tiramisu. Ladyfingers polos umume diwenehake kanggo bayi, cukup alus kanggo tutuk gigi, nanging gampang dipahami lan cukup kuwat supaya ora ambruk.