Back

ⓘ Inconsolata minangka jinis huruf open-source sing digawe dening Raph Levien lan dirilis kanthi Lisensi Font Open SIL. Huruf iki minangka font monospaced humanis ..




Inconsolata
                                     

ⓘ Inconsolata

Inconsolata minangka jinis huruf open-source sing digawe dening Raph Levien lan dirilis kanthi Lisensi Font Open SIL. Huruf iki minangka font monospaced humanis sing dirancang kanggo dhaptar kode sumber, emulator terminal, lan panggunaan sing padha liyane. Huruf iki dipengaruhi karo font monospaced Consolas, sing dirancang dening Lucas de Groot, Avenir proporsional, lan Letter Gothic klasik sing dienggo ing IBM. Inconsolata nampa ulasan sing disenengi saka akeh programer sing nganggep font kasebut kanthi gampang diwaca lan jelas.