Back

ⓘ Gambar kontur yaiku teknik nggambar sing digunakake ing bidang seni ing endi seniman nggambar garis-garis sing ngasilake gambar kang intine minangka garis besar ..



Gambar kontur
                                     

ⓘ Gambar kontur

Gambar kontur yaiku teknik nggambar sing digunakake ing bidang seni ing endi seniman nggambar garis-garis sing ngasilake gambar kang intine minangka garis besar; tembung Prancis contour sing artine, "garis njaba". Tujuan nggambar kontur yaiku kanggo negesake massa lan volume subjek tinimbang detil; fokuse yaiku babagan mbatesi subyek lan dudu rincian cilik. Nanging, amarga kontur bisa menehi perspektif telung dimensi, dawa lan jembaré uga kekandelan lan ambane iku penting; ora kabeh kontur ana ing garis besar subjek. Teknik iki diwujudake kanthi macem-macem gaya lan dipraktikake sajrone pengembangan gambar lan pembelajaran.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →