Back

ⓘ Stik iwak. Driji iwak utawa tongkat iwak minangka panganan olahan sing digawe nganggo iwak putih, kayata cod, hake, haddock utawa pollock, sing wis dipanggang u ..




Stik iwak
                                     

ⓘ Stik iwak

Driji iwak utawa tongkat iwak minangka panganan olahan sing digawe nganggo iwak putih, kayata cod, hake, haddock utawa pollock, sing wis dipanggang utawa diwenehi roti. Biasane kasedhiya ing bagean panganan sing beku ing supermarket. Bisa dipanggang ing oven, panggang, goreng cethek, utawa goreng jero. Iki racake dipangan minangka nyamikan.