Back

ⓘ Borscht Cara Inggris pangucapan: ˈ b ɔːr ʃ, ˈ b ɔːr ʃ t pra=|Babagan swara iki Cara Inggris pangucapan: ˈ b ɔːr ʃ, ˈ b ɔːr ʃ t yaiku salah sawijining olahan ..




Borscht
                                     

ⓘ Borscht

Borscht Cara Inggris pangucapan: / ˈ b ɔːr ʃ, ˈ b ɔːr ʃ t / pra=|Babagan swara iki Cara Inggris pangucapan: / ˈ b ɔːr ʃ, ˈ b ɔːr ʃ t) yaiku salah sawijining olahan sup sing asem umume ing Eropa Wétan lan Asia Lor. Ing Inggris, tembung "borscht" paling asring gadhah varian sayur sup kang Ukrainia asal, siji ne abang lan putih paling misuwur saka masakan Ukrainia, digawe karo beetroots minangka salah siji saka úa utama, kang menehi olahanwerna abang khas. Nanging, jeneng sing padha uga digunakake kanggo macem-macem sup rasa asam tanpa bit, kayata borscht adhedhasar ijo sorrel, borscht putih adhedhasar rye lan borscht kubis.