Back

ⓘ Sarapan iku panganan sing dipangan esuk. Tembung ing basa Inggris nuduhake ngilangi periode pasa wengi sadurunge. Ana kemungkinan sing kuat kanggo ana siji utaw ..




Sarapan
                                     

ⓘ Sarapan

Sarapan iku panganan sing dipangan esuk. Tembung ing basa Inggris nuduhake ngilangi periode pasa wengi sadurunge. Ana kemungkinan sing kuat kanggo ana siji utawa luwih menu "khas", utawa "tradisional", sing ana ing pirang-pirang papan, nanging komposisine beda-beda gumantung ing saben papan, lan beda-beda gumantung karo wektu, saengga global akeh banget persiapan lan bahan saiki digandhengake karo sarapan. Sarapan minangka mangan kang wigati.