Back

ⓘ Bouillabaisse minangka panganan godhogan iwak tradisional Provençal sing asale saka kutha pelabuhan Marseille. Bouillabaisse bentuk basa Prancis lan Inggris asa ..




Bouillabaisse
                                     

ⓘ Bouillabaisse

Bouillabaisse minangka panganan godhogan iwak tradisional Provençal sing asale saka kutha pelabuhan Marseille. Bouillabaisse bentuk basa Prancis lan Inggris asale saka tembung Provençal Occitan bolhabaissa, senyawa sing kasusun saka rong tembung kriya bolhir lan abaissar.