Back

ⓘ Salo minangka sawijining panganan tradisional Slavia sing umume kalebu lapisan lemak sing diatasi, kanthi utawa tanpa kulit. Panganan kasebut umume dipangan l ..




Salo
                                     

ⓘ Salo

Salo minangka sawijining panganan tradisional Slavia sing umume kalebu lapisan lemak sing diatasi, kanthi utawa tanpa kulit. Panganan kasebut umume dipangan lan dikenal kanthi jeneng sing beda-beda ing negara-negara ing wilayah kasebut. Biasane uyah garing utawa brine disembuh. Ragam Slavia Timur kadang diolah nganggo paprika utawa bumbu liyane, dene jinis Slavia Selatan asring dirokok. Ing Ukraina lan akeh negara liya, salo minangka bagean saka olahan tradisional nasional.