Back

ⓘ Kacang garang utawa roti kacang panggang minangka sajian vegetarian sing kalebu kacang - kacangan, biji-bijian, minyak sayur, duduh kaldu utawa mentega, lan bum ..




Kacang garang
                                     

ⓘ Kacang garang

Kacang garang utawa roti kacang panggang minangka sajian vegetarian sing kalebu kacang - kacangan, biji-bijian, minyak sayur, duduh kaldu utawa mentega, lan bumbu digawe bentuk roti sing kuat utawa sajian kaserol sing dawa sadurunge dipanggang lan asring dipangan minangka alternatif kanggo panggang tradisional Inggris nedha bengi Paling populer kanggo vegetarian nalika Natal, uga bagean saka panggang tradisional Minggu. Panggang kacang uga digawe dening vegetarian Kanada lan Amerika lan sayuran minangka panganan utama kanggo Thanksgiving utawa panganan festival panen liyane.