Back

ⓘ Pratélan èpisode Silicon Valley. Silicon Valley inggih punika séri télévisi dhagelan Amérika Sarékat ingkang dipundamel déning Mike Judge, John Altschuler, lan ..




                                     

ⓘ Pratélan èpisode Silicon Valley

Silicon Valley inggih punika séri télévisi dhagelan Amérika Sarékat ingkang dipundamel déning Mike Judge, John Altschuler, lan Dave Krinsky. Séri puniki kafokus dhumateng 5 kawula mudha ingkang njumenengaken perusahaan rintisan ing Silicon Valley. Séri puniki dipuntayangaken ing tanggal 6 April 2014 ing HBO.

Ing wulan April 2018, HBO ngenggali séri kagem musim kaping enem. Ing wulan Mèi 2019, HBO ngonfirmasi manawa musim kaping enem badhé dados musim kapungkasan lan cacahipun wonten pitung èpisode. Musim kaping enem dipuntayangaken ing tanggal 27 Oktober 2019. Sadangunipun séri puniki, 53 èpisode Silicon Valley dipuntayangaken, antawising tanggal 6 April 2014 ngantos 8 Dhèsember 2019.