Back

ⓘ Babi ing kemul kalebu macem-macem masakan kuliner adhedhasar sosis ing Inggris, Amerika Serikat, Denmark, Irlandia, Jerman, Belgia, Rusia, Kanada, Israel lan Je ..




Babi ing kemul
                                     

ⓘ Babi ing kemul

Babi ing kemul kalebu macem-macem masakan kuliner adhedhasar sosis ing Inggris, Amerika Serikat, Denmark, Irlandia, Jerman, Belgia, Rusia, Kanada, Israel lan Jepang. Ing Inggris tembung iki umume digunakake kanggo sosis cilik sing diwungkus daging babi ; ing Amerika Serikat umume nuduhake asu panas sing diwungkus ing jajanan croissant.