Back

ⓘ Kvass minangka omben-omben tradisional Slavia lan Baltik sing difermentasi umume digawé saka roti rai, sing dikenal ing pirang-pirang negara Eropa Tengah lan As ..




Kvass
                                     

ⓘ Kvass

Kvass minangka omben-omben tradisional Slavia lan Baltik sing difermentasi umume digawé saka roti rai, sing dikenal ing pirang-pirang negara Eropa Tengah lan Asia Timur minangka roti ireng ". Werna roti sing digunakake nyebabake warna minuman sing diasilake. Kvass diklasifikasikaké minangka omben-omben "non-alkohol" miturut standar Ukraina, Belarus, Rusia, Latvia, Lituania, Polandia, Hongaria, Serbia, lan Rumania. amarga isi alkohol saka fermentasi umume kurang. Bisa uga dirasakake nganggo woh-wohan kaya ta stroberi utawa kismis, utawa kanggo tanduran kaya ta mint. Kvass kawentar banget ing Rusia.