Back

ⓘ Sop manchow. Sp manchow minangka sup sing populer ing masakan India amarga nyepakake sing gampang lan rasa pedhes panas. Kasedhiya ing akeh restoran lan dhahara ..




Sop manchow
                                     

ⓘ Sop manchow

Sp manchow minangka sup sing populer ing masakan India amarga nyepakake sing gampang lan rasa pedhes panas. Kasedhiya ing akeh restoran lan dhaharan panganan ing dalan padha. Sanajan sup kasebut dijenengi Manchuria ora meh padha karo panganan sing biasane ditemokake ing masakan ing wilayah kasebut. Asal saka Manchow sup yaiku Meghalaya.

Iki minangka sup coklat peteng sing disiapake karo macem-macem sayuran, kerang, lan pitik, ditambahi karo duduh kaldu lan glepung jagung, lan diisi karo saos kecap, uyah, papak lan lada. Bisa uga dadi vegetarian utawa ora vegetarian. Sop iki uga bisa dihiasi karo bawang musim semi sing disigar, lan disaji karo mi goreng sing garing.