Back

ⓘ Dhaptar paraga SpongeBob SquarePants. Disuaraké dening: Tom Kenny Gary minangka keong ingon-ingon Spongebob. Muniné kaya kucing lan duwé sipat menengan lan apik ..



Dhaptar paraga SpongeBob SquarePants
                                     

ⓘ Dhaptar paraga SpongeBob SquarePants

  • Disuaraké dening: Tom Kenny

Gary minangka keong ingon-ingon Spongebob. Muniné kaya kucing lan duwé sipat menengan lan apik. Dhèwèké ora seneng adus lan nalika dhèwèké bakal dhèwèkédusi Gary gawè rusuh. Gary turu ing sisih tengen kasurè Spongebob. Gary uga seneng marang panganan kalèng.

                                     

1. Paraga gegenep sing asring katon

  • Patchy the Pirate Tom Kenny ya iku bajak laut sing seneng banget nonton Spongebob, dhèwèké katon ing pirang-pirang episodé kaya ta UGH ing nalika kabèh dadi jaman watu, Patchy uga duwé Jakatuwa jenengé Potty.
  • Fred Doug Lawrence - luwih dikenal minangka iwak sing seneng surak "KAKIKU!", Apa iwak coklat pisanan sing menehi model karakter iwak biasa sing katon ing seri kasebut. dhèwèké pisanan katoning "Reef Blower" nanging kutipan kawentar ora teka nganti "Boating School". Fred paling asring katon ing Krusty Krab, kaya ing Arrgh! Nalika mbengok "KAKIKU!" sawise Pak Krabs mbuwang dhèwèké saka Krusty Krab, lan ing "Jellyfish Hunter", nalika nyanyi babagan sandwich sele sing dipangan. Jeneng Fred dicethakake ing Patty Hype ". Salah sawijining garis misuwur Fred yaiku "Siapke roti panggang, amarga aku luwe" dhèwèké banjur dibuwang dening Pak Krabs nalika ujar "Apa sampeyan ndeleng amèh ditutup?! banjur Fred nanggapi karo garis "KAKIKU" sing misuwur.
  • Flying Dutchman Brian Doyle-Murray ya iku hantu bajak laut sing seneng nggegirisi sapa wae nanging ing episodé "Ghost Host" dhèwèké manut prèntah Spongebob kanggo medeni wong liya sakliyané Spongebob.
  • Narator Perancis Tom Kenny Basa Indonesia: Dadang Hidayat - Narator sing biasané micara ing wiwitan episodé wis anyak ing episodé Feral Friends, ya iku sawijining panyilem nganggo topi abang.
  • King Neptune Jeffrey Tambor ya iku Raja samodra, sing manggon ing Atlantis, karo putrinipun Mindy lan Ratu Amphitritre, dhèwèké ana ing episodé Pesta Spatula Neptune ", Pants Pooper ", Film SpongeBob SquarePants karo Mindy, SpongeBob vs. The Patty Gadget ", lan" Clash of Triton "karo Ratu Amphitritre.
  • Mermaid Man Ernest Borgnine minangka iwak duyung sing tuwa mantan pahlawan topeng ing Bikini Bottom. Saiki dhèwèké urip karo Barnacleboy, kancané, ing omah panti jompo Shady Shoals.
  • Larry Lobster Doug Lawrence ya iku lobster panjaga pesisir ing Goo Lagoon. Larry minangka binaraga olahraga lan fanatik olahraga. dhèwèké dikenalaké minangka penyelamat ing episodé kanthi judhul "SpongeGuard on Duty".
  • Potty the Parrot Stephen Hillenburg lan Paul Tibbitt - minangka manuk beo ingon-ingon Patchy sing asring diganggu Patchy.
  • Barnacleboy Team Conway ya iku gandhengané pahlawan Mermaidman. Sanajan wis tuwa, dhèwèké mesthi dhèwèkénggep bocah dening Mermaidman.
  • Don Paus - yaiku iwak paus sing wernané putih ing weteng, klawu peteng ing mburi lan rai. dhèwèké dadi atlit angkat "barbell". dhèwèké uga kanca saka Larry the Lobster.
  • Harold SquarePants Tom Kenny lan Margaret SquarePants Sirena Irwin ya iku wong tuwa Spongebob sing meh padha karo karang laut lan luwih gedhe tinimbang Spongebob sing meh padha karo spons pawon.
  • Betsy Krab minangka kepithing sing uga ibuné Pak Krabs.
                                     

2. Paraga sing arang katon / mung katon sapisan

  • Tom - paraga iwak warna soklat rada ijo iki senang soklat, Tom bisa elan nalik ngerti soklat lan kadhang mbengok "COKLAT!!!". Tom uga dadi panuku ing Krusty Krab.
  • Tattletale Strangler - minangka kriminal ing Bikini Bottom, kang seneng nekak gulu, utamané guluné Spongebob.
  • SpongeTron X
  • Leif Erickson - minangka pelaut kang kawentar, ananging pasuryané ora cetha.
  • Charlie - iwak biru kathok abang. Seneng micara utamané karo Squidward
  • SpongeBuck - Leluhur Spongebob ing zaman Koboi. Piyambaké nyelamataké Dead Eye Gulch saka Dead Eye Plankton, kanthi ngidak-idak.
  • Blackjack Squarepants - Sedulur SpongeBob sing kepingin gelut karo Spongebob
  • Nat Peterson - iwak warna kuning rada wungu iki asring katon. Ing sawijining episodé, Nat naté dibayar deining Karen, garwa Plankton kanggo dadi panuku ing Chum Bucket.
  • Tuan What Zit Tooya - Sawijining panuku ing Krusty Krab ananging jeneng asliné ora dimangertèni.
  • Dead Eye Plankton Leluhur Plankton ing zaman Koboi
  • Herb Thomas F.Wilson lan Maggie Lori Alan, wong tuwa saka Patrick, nganggo sandhangan kaya Patrick.
  • Torpedo Belly Perut Torpedo minangka kanca sak angkatan Pak Krab.
  • The Chief, wong sing mènèhi pakaryan marang Mermaidman ing episodé Mermaidman and Barnacleboy V
  • Old Man Jenkins - wong tua sing asring kekunci ing jero Krusty Krab lan omahé ing Jompo Shady Shoals
  • Flatz Thomas F. Wilson, iwak gepeng sing seneng ngelokaké Spongebob ing sekolah nyopir Bu Puff.
  • The Moth minangka musuh Mermaidman kang wujudé kaya laler lan ngotot.
  • Ned and the Needle Fish - minangka band kawentar ing Bikini Bottom
  • Warden ya iku panjaga pakunjaran kelairan 1 Maret 1940. amnung ana ing episodé "The Inmates of Summer". Warden gawè pakunjaran ing Pulao Inferno dadi apik.
  • Frank - iwak pawakan cilik nganggo sandhangan abang sing biasané nggegirisi.
  • Hupla Fish, iwak cilik kang katon ing episodé Krusty Krab Training Video lan asring mbengok "HUPLA!", banjur narator nguncali watu lan dhèwèké semaput.
  • Norma Rechid - minangka ibu-ibu sing asring nyurung kreta bayi lan mangan karo anaké ing Krusty Krab
  • Johnny - iwak kanthi wujud asli iki asring nyiaraké pawarta sing kadadeyan ing Bikini Bottom. Iwak iki amung katon ana ing tipi lan katon amung endhasé. Iwak iku uga dadi pambuka wiwitan ing kartun Spongebob.
  • Grandma SquarePants Marion Ross lan Grandpa SquarePants Tom Kenny, Simbah saka Spongebob.
  • Jim - Juru masak kawentar sing makarya ing Krusty Krab sakdurungè Spongebob.
  • Lou - iwak werna orange rada biru kanthi celemek putih, sandhangan biru lan topi putih. Lou minangka juru masak sing wasis sing nggantèni Spongebob. Dhèwèkénuga naté katon dadi bakul balon, hot dog, es krim, lan kasir ing BargN-Mart.
  • Stanley S. Squarepants, sedulur Spongebob sing endhasé kothak lan awak kuru. Dhèwèké ngerusak apa wae sing dicekel. Stanley uga ngerusak Chum Bucket ing episodé Stanley S. Squarepants.
  • Mystery the Sea Horse - Kuda laut kang diduwèni Spongebob, annaging amarga ora bisa ngopènilan nggawè perkara ing pawon Krusty Krab banjur kèwan iki duculaké.
  • Martha Smith - minangka ibu - ibu kang kadhang-kadhang nggandeng anaké ing Bikini Bottom
  • Bubble Bass Dee Bradley Baker minangka iwak gedhe sing ala lan mungsuh Spongebob. Katon ingepisodé "Pickles" lan "F.U.N". Ing episodé Pickles, dhèwèké nantang Spongebob lan nuduh mawa lali ora mènèhi acar ing Kraby Patty. Kamangka acar kasebut didhelikaké ing ngisor ilaté.
  • Painty the Pirate Patrick Pinney - Lukisan sirah bajak laut kang bisa nembang lagu tema SpongeBob ing wiwitan.
  • Spongetron keturunan SpongeBob ing masa depan, katondi SB-129
  • Uncle Kevin Lawn, Paklik Spongebob sing seneng nandur ing kebon.
  • Man Ray John Rhys-Davies, Bob Joles lan The Dirty Bubble Charles Nelson Reilly, Tom Kenny, minangka musuh saka Mermaidman lan Barnacleboy
  • Mable - iwak tua werna kuning krem ​​kanthi rambut klawu, Dhèwèké omah ing Shady Shoals Rest Home karo Mermaid Man lan Barnacle Boy.
  • SpongeTron Z
  • Master Udon, ya iku wong sing wasis karate lan omahé ing Karate Island Pulo Karate
  • SpongeTron klon, kabèh nyesulihi 486 hurup abjad basa Inggris masa depan. Kabèh senang mburu ubur-ubur. sing anan ing layar ya iku
  • The Birdband - band senengané Potty
  • Sherm Squarepants, Pakdhe saka Spongebob sing kepingin Spongebob cepet sukses lan bapaké S. Squarepants.
  • Harold "Bill" Reginald - iwak biru nganggo sandhangan putih asring katon ing Krusty Krab nggawé anyar Krusty Dogs lan Pretty Patties. Sipaté emosional, omongané ngnanggp logat Australia, lan dadi provokator.
  • Barney - iwak kelairan 1 Juli 1946. Dhèwèké makarya ing Pulao Inferno dadi pankaga pakunjaran. uga katon minangka pulisi. Uga katon ing episodé "The Inmates of Summer", "Giant Squidward", lan "SpongeBobs Last Stand".
  • SpongeTron Y
  • Hopalong Squidward Tentacles Leluhur Squidward ing zaman koboi. Uga palayan ing Krusty Kantina
  • Bu Gristlepuss - minangka wanita tuwa sing ora seneng marang kasenengan. Dhèwèké mimpin para kancané. Ananging ing pungkasané dhèwèké seneng Kraby Patty.
  • Ksatria Kegelapan Leluhur Sandy ing Bikini Bottomshire
  • Primitive Starfish Leluhur Patrick nalika zaman purba, sadurungé Patar. Katon ing episodé SB-129
  • Queen amphitrite Garwa saka Neptune.
  • Burger Beard The Pirate pawongan bajak laut sing katon ing Spongebob movie sponge out the water. Dhèwèké duwé buku ajaib kanggo nyolong formula Kraby Patty. ananging Spongebob Patrick, Sandy, Squidward, Mr krab, bisa nyelametaké.
  • The Sharks k hiu sing omah ing dalan Bikini Bottom. Katon ing episodé "Sharks vs. Pods". Musuh The Pods. Dipimpin karo Sharkface lan ana Lonnie, Jonnie, Ronnie, Donnie lan j SpongeBob SquarePants.
  • GrandPa RedBeard simbah Pak Krabs kang minangka perompak
  • Squilliam Fancyson Dee Bradley Baker - Musuh lan kanca SMA Squidward sing duwè band.
  • Sam Star Sedulur wadon Patrick sing katon ing episodé "Big Sister Sam"
  • Kenny The Cat Kucing sing kawentar Spongebob mamrga bisa nahan napas ing banyu. Ananging rahasia iku kabongkar lan Kenny jebule ngenggo tabung oksigen.
  • The Pods Musuh saka The Sharks lan saka Gurita. Squidward uga minangka salah siji anggota saka The Pods.
  • Victor Crab Bapak saka Mr.Krabs naté katon ing episodé Senior Dicount lan fotoné ing kantor Mr.Krabs.
  • Planktonamor Leluhur Sheldon J. Plankton ing Bikini Bottomshire.
  • Raja Krabs Leluhur Eugene H. Krabs ing Bikini Bottomshire
  • Patar Leluhur Patrick zaman purba
  • Tiang Garwa Patrick nalika pungkasan episodé "The Krabby Kronicle"
  • Fuzzy Guru karate Sandy sing naté ngelatih Spongebob lan Sandy.
  • Pat-Tron keturunan Patrick nalika masa depan, katondi episodé SB-129.Lain kanthi Patrick Pat-Tron berkepala dua.
  • Grandpa Plankton Simbah Plankton sing naté katon nalika ngimpi Plankton nalika dhèwèké dipangan Pearl.
  • Jack Kahuna Laguna disi Johnny Depp minangka paselancar kang omahé Teluk Kahmamoku, katonnalika episodé SpongeBob vs The Big One
  • Nancy Suzy Fish iwak klambi Kuning minangka kanca Pearl lan seneng mangan ing Krusty Krab.
  • Haward iwak sing naté omah cedhak Spongebob, Patrick lan Squidward wiwité Squidward seneng ananging sakwisé mecahaké glembung Squidward sebel lan mengusir.
  • Prasejarah Gary Leluhur Gary zaman purba.
  • Putri Pearl Leluhur Pearl ing Bikini Bottomshire
  • Mrs Hagfish Simbah misterius sing naté menyang Krusty Krab kanggo tuku Krabby patty ananging didugang Pak Krab merga dhuwité kurang lan nyanthet Krusty Krab kanthi tandha tutup.
  • Scooter Carlos Alazraqui - iwak warna wingu sing seneng selancar ing episodé Bubble Buddy.
  • Kevin the Sea Cucumber minangka pamimpin organisasi penangkep ubur-ubur kawentar, kamangka ora.
  • Bubble Buddy gelembung kanca Spongebob
  • Patricia ego saka Patrick sing nyamar dadi wadon ing episodé "Thats No Lady"
  • Grandma Plankton Simbah saka Plankton lan dhèwèké omah ing Shandy Shools.
  • Perch Perkins Dee Bradley Baker Pawongan reporter ing Bikini Bottom
  • Shiny Anak saka Bubble Buddy katon nalika episodé Bubble Buddy reteruns dhèwèké anak sing nakal, dhèwèké naté njalili wong ing Bikini Bottom.
  • Doodlebob gambar spongebob sing digambar spongebob lan patrick kanthi pensil ajaib duwé sipat nakal lan jail
  • Goerge the Zebra sing katon ing pungkasan episodé "I Had an Accident"
  • Dr. Gill Gilliam Rodger Bumpass Pawongan dhokter saka Bikini Bottom
  • Kyle minangka manuk camar sing katon ing episodé "Sponge Out Of The Water".
  • Rocky watu Patrick sing menang ing episodé The Great Snail Race.
  • Chip Anak saka Plankton lan Karen naté katon ing episode Karen Baby nalika wiwité Karen mesen lewat toko online lan dikirim nganggo drone.
  • Mindy Anak wadon saka Neptune naté katon ing The Spongebob Squarepants Movie.
  • Pechos Patrick Rekan SpongeBuck sing uga leluhur Patrick nalika zaman koboi
  • Snellie Siput Squidward kang dhèwèkénggep Squidward paling apik lan ngècè Gary ing episodé The Great Snail Race.
  • SpongeGar Leluhur SpongeBob zaman purba
  • Fiasco juru kagunan misuwur Bikini Bottom.
  • Triton Anak lanang Neptune dhèwèké naté dikurung bapaké amarga tindak-tanduké lan dibebasaké Spongebob lan Patrick ing episodé Clash Of Triton.
  • Primitive Sponge Leluhur SpongeBob nalika zaman purba, sadurungé SpongeGar. Katon ing episodé SB-129
  • Spot Amoeba ingon-ingon Plankton.
  • Andy manuk camar kanca saka Kyle dhèwèké hobi nyanyi.
  • Squog Leluhur Squidward zaman purba
  • Squidly Leluhur Squidward ing Bikini Bottomshire.
                                     

3. Pranala Njaba

  • ing basa Inggris Daftar karakter di SpongePedhèwèké
  • ing basa Inggris Daftar lengkap karakter SpongeBob SquarePants di SpongeBob SquarePants Wikia
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →