Back

ⓘ Setagèn yaiku kain kang nglambangaké donga lan pangajab supaya pangantèn kekaro bèsuké bisa kacukupan sandhangé. Makna kang luwih saka setagèn yaiku donga supay ..




                                     

ⓘ Setagèn

Setagèn yaiku kain kang nglambangaké donga lan pangajab supaya pangantèn kekaro bèsuké bisa kacukupan sandhangé. Makna kang luwih saka setagèn yaiku donga supaya pangantèn kekaro diparingi kekuwatan kanggo nglakoni apa waé kang ana nalika urip bebrayan.

Inti saka stagèn ana ing benang kang kaaran lawé, benang iki dienggo nggawé manéka sandhangan.