Back

ⓘ Curious George, TV series. Curious George ya iku sérial animasi pendidikan saka Amérika-Kanadhah kang adhedasar buku séri anak kanthi jeneng sing padha. Séri ik ..




                                     

ⓘ Curious George (TV series)

Curious George ya iku sérial animasi pendidikan saka Amérika-Kanadhah kang adhedasar buku séri anak kanthi jeneng sing padha. Séri iki pisanan ditayangaké ing tanggal 9 Septèmber 2006, lan rampung tanggal 4 April 2015 ing PBS Kids i CBC Television. Curious George diprodhuksi déning Universal 1440 Entertainment, Imagine Entertainment, Decode Entertainment lan WGBH Boston, lan animasi diripta déning Toon City. ing 3 September 2018 seri 10 ing Peacock

                                     

1. Paraga

  • Curious George disuarengi déning Frank Welker:Monyet protagonis kang ora duwe buntut. Dhèwèké duwe watak penasaran lan asring nyebabaké masalah sing ora disengaja Dhèwèké ditulis minangka nduwèni pikiran bocah cilik.
  • Wong sing nganggo topi kuning disuarakédéning Jeff Bennett: Wong sing kekancan karo George lan uga dadi guru lan mentor utamané. Dhèwèké ora nganggo topi ing omah nanging nganggo nalika nyedhak ing umum.
                                     

2. Sajarah siaran

Amèrika Sarékat

  • PBS Kids 2006-saiki
  • Peacock 2020-saiki

Karajan Manunggal

  • Disney Junior 2011-2018
  • KiKA 2009-saiki
  • Cartoonito 2018-saiki
  • CITV 2006-2015
  • Tiny Pop 2019-saiki

Kanadhah

  • Disney Tele Playhouse 2010-saiki
  • Kulawarga 2007-saiki

Indonesia

  • Antv 2008-saiki

Swédhen

  • SVTB 2007-saiki

Èslan

  • Rúv 2006-saiki