Back

ⓘ Amen Budiman, yaiku pawongan kang nyeksèni laire pira-pira kutha ing tlatah Jawa, antarane Jepara, Brebes, lan Temanggung. Kurang luwih 60 buku judul buku wis d ..




                                     

ⓘ Amen Budiman

Amen Budiman, yaiku pawongan kang nyeksèni laire pira-pira kutha ing tlatah Jawa, antarane Jepara, Brebes, lan Temanggung. Kurang luwih 60 buku judul buku wis ditulis. Dheweke uga aktif ning organisasi Yogyakarta. Seminar Tuyul kang dipandhegani dening Amen Budiman dirasa ora ilmiah, lan di glendheng mrana-mrene. Nanging kaanan kaya mangkono, ora dadekake dheweke kendho minangka Ketua Yayasan Parapsikologi Semesta Semarang. Kedadeyan liyane, dheweke uga nate mandhegani festival Daya Linuwih, sing njalari dheweke disidang ning pengadilan. Ora klangan akal, dheweke kerep ngadakake pameran kang magepokan karo sejarah.