Back

ⓘ Moh Hasbi ya iku salah sawijining tilas Bupati Boyolali periode 1984. Ing sajroné kapamarentahane, priyantun iki tau gawé Boyolali éntuk pangaji Adipura. Sanaja ..




                                     

ⓘ Moh Hasbi

Moh Hasbi ya iku salah sawijining tilas Bupati Boyolali periode 1984. Ing sajroné kapamarentahane, priyantun iki tau gawé Boyolali éntuk pangaji Adipura. Sanajan lair ana ing Aceh, Bupati iki ngatonaké wong Jawa kang grapyak marang bebrayan. Nalika nembé dadi bupati, akèh bebrayan kang ora precaya marang kapandhègané, mula dhèwèké namung ngandhalaké tembung kepèngin. Moh Hasbi uga dikenal amarga program kerjane "Pembangunan Waduk Ombo" kang saged ngangkat Kabupatén Boyolali Tersenyum.

                                     

1. Pendhidhikan lan Pangaji

Moh Hasbi yaiku Alumnus Secapa, Susiapa 1977, Seskoad 1978 tau éntuk pangaji antarané Satya Lencana Penegak 1969, Satya Lencana Kesetiaan wolung taun 1967, Satya Lencana Pembangunan mligine Koperasi 1989, lan Satya Lencana Wira Karya KB 1990. Tilas Bupati Boyolali iki uga tau njabat minangka Komandhan Kodim 0703 Cilacap 1979 lan Dan Dim 0734 Yogyakarta 1982.