Back

ⓘ Soemojo Hadiwinoto. Soemojo Hadiwijaya ya iku Bupati Kendhal. Nggayuh jejuluk sarjana saka Fakultas Hukum lan Pengabdian Masyarakat Undip. natè dadi Sekretaris ..




                                     

ⓘ Soemojo Hadiwinoto

Soemojo Hadiwijaya ya iku Bupati Kendhal. Nggayuh jejuluk sarjana saka Fakultas Hukum lan Pengabdian Masyarakat Undip. natè dadi Sekretaris Kokar Mendagri ing Purwodadi. Ketua Biro Konsultasi Hukum ing Badan Pembina Harian Kokar Mendagri Kabupatén Grobogan. Banjur Soemojo Hadiwinoto dadi anggota ngurus KORPRI ing Purwodadi, Ketua KORPRI ing Purwodadi, Ketua KORPRI ing Rembang, anggota Wanhat Golkar Kabupatén Rembang, Ketua KORPRI Kabupatén Semarang, anggota Wanhat Golkar Kabupatén Semarang.

Ana akéh piagam penghargaan sing diterima Soemojo Hadiwiaya, kaya ta Piagam Penghargaan Pelaksanaan Operasi Sitarda 1973, Piagam Penghargaan Gerakan Pramuka Kwartir XI Propinsi Dati I Jawa Tengah 1983, lsp.

                                     

1. Kulawarga

Soemojo Hadiwijaya nikah karo Ny. Siti Aslani lan putrané ana 6 ya iku Wahyu Eko Kristianto, Wahyu Ariyanto Dwi Nugroho, Wahyu Tri Widdy Utomo, Wahyu Setiarini Nita Cahyani, Ardiyanto Heru Prasetyo, D. Ag. Yudiarto. saiki manggon ing Jl. Pemudha Kendhal, telpon 81199 lan minangka Bupati Kendhal, Soemojo Hadiwiaya kantore ana ing Jl. Pemudha, telpon 81293.

                                     

2. Préstasi Kabupatén Kendhal

Kendhal duwé akéh préstasi sing layak dibombong. Antawisè dadi pengarep guru KB kanggo masyarakat ing enggon pantè utawa dharat. Uga ana prestasi ing bidang pamiyara, ing Penas Pertasikencana wingi, sing dibabarke dening Soemojo, Kendal rayah 3 juara yaiku Juara Adon-Adon Ingon Antawis Juara Pitik Ras Undhak Nasional, juara pamiyara pitik ras pitik endhog-endhogan lan pamiyara ing Sidomukti rayah juara nasional adon-adon ingon pitik buras. Prestasi liya sing layak dicathet yaiku Kendhal kasil dadi Juara Umum LCT Lomba Cepat Tepat undhak Jawa Tengah.