Back

ⓘ Darwati. Juara 2 Arafura Sport Festival taun 1991 ing Darwin, Ostrali Juara 1 Asean School th 1991 ing Bangkok, Tanah Thai Juara 1 jalan cepat putri 5 km ing Pe ..




                                     

ⓘ Darwati

  • Juara 2 Arafura Sport Festival taun 1991 ing Darwin, Ostrali
  • Juara 1 Asean School th 1991 ing Bangkok, Tanah Thai
  • Juara 1 jalan cepat putri 5 km ing Pekan Olahraga Daerah Porda Jateng ing Semarang 1987, Kejuaraan Piala Gubernur ke IX di Semarang 1988, ing Invitasi Atletik Pelajar Tingkat Jateng di Semarang 1988 lan ing Sirkuit se Jawa-Bali III ing Yogyakarta 1989 uga ing Kejuaraan Atletik Tingkat Jateng ing Semarang 1990
  • Juara 1 jalan cepat putri 17 km Proklamathon III Tingkat Nasional ing Semarang Taun 1987 lan Gajahmada Proklamathon Semarang Terbuka IV 1988