Back

ⓘ Maria Agustina Dwi HP yaiku ketua GOW. Saiki dadi Ketua GOW Surakarta lan Sekretaris SELASIH Solo. Sakliyane iku uga tasih aktif ing Taekwondo Sanggar Kartika B ..




                                     

ⓘ Maria Agustina Dwi HP

Maria Agustina Dwi HP yaiku ketua GOW. Saiki dadi Ketua GOW Surakarta lan Sekretaris SELASIH Solo. Sakliyane iku uga tasih aktif ing Taekwondo Sanggar Kartika Buana. Saderenge nate dados Sekretaris KADIN Karanganyar 1979.

                                     

1. Kauripan

Kulawarga Maria Agustina Dwi HP asring pindah miturut tugas kang dilakoaké bapaké ing militer. Wiwit cilik wis kulina diajari urip disiplin. Amarga asring nerapaké urip kang disiplin ndadèkaké wong kang aktif ing organisasi kang nduwéni guna sing apik kanggo kahuripan.

Dados bojo estri kang uga mbantu bojoné apa wae saka Mebel, ternak iwak kanthi warung mangan lan pemborong. Sakniki nekuni omah mangan lan kontraktor.