Back

ⓘ Hilmiyah Bernardinah M.. Hilmiyah Bernardinah M, KR. Ay. inggih punika minangka Sekretaris Kabupatèn Rekso Budaya Istana Mangkunegaran ing taun 2005. Lulus saki ..




                                     

ⓘ Hilmiyah Bernardinah M.

Hilmiyah Bernardinah M, KR. Ay. inggih punika minangka Sekretaris Kabupatèn Rekso Budaya Istana Mangkunegaran ing taun 2005. Lulus saking SD taun 1950, SMP taun 1957 lan SMA II B Budi Utomo, Jakarta nalika taun 1960. Piyambakipun naté kursus wonten Managemèn Prasetya Mulya, Jakarta. Krama kaliyan Kol. Pol. Drs. Darmawan Poncowolo lan kanugrahan setunggal putri kanthi asma Elok Mayangsari Poncowolo. Sapunika piyambakipun manggèn wonten Jl. Nias II No. 7 Rejosari Gilingan, Surakarta.

                                     

1. Babad Uripé

Piyambakipun asring gesang prihatos wonten dalem Istana Mangkunegaran. Punapa malih bibar Praja Mangkunegaran dipunkèndelaken pamarèntah Republik Indonèsia saéngga boten pikantuk kasil. Lumémbat dhateng Jakarta wonten ing wewengkon pegawé negeri lan boten saèstu ngraos dhiri dados keluarga bangsawan. Lajeng piyambakipun kedah adhaptasi kaliyan mudha-mudhi Jakarta.

                                     

2. Karir

  • Wiraswasta ing bidhang garmen lan sepatu, guru lès 1961-1968
  • Sekretaris bagian Kerjasama Pembangunan Kedutaan Besar Belanda ing Jakarta 1970-1976
  • Sekretaris CV. Wardani & CO. Jakrta 1968-1969
  • Sekretaris PT. AOA Zamrud Aviation Corporation Jakarta/ Denpasar 1969-1970
  • Pengurus aktif organisasi Bhayangkara lan Dharma Pertiwi ing Balikpapan, Palembang, lan Jakarta 1976-1987