Back

ⓘ On the Wings of Love, Séri Tivi. On the Wings of Love iku séri tivi komidi romantis Pilipina sing diarahké déning Antoinette Jadaone lan Jojo Saguin. Séri kang ..




                                     

ⓘ On the Wings of Love (Séri Tivi)

On the Wings of Love iku séri tivi komidi romantis Pilipina sing diarahké déning Antoinette Jadaone lan Jojo Saguin. Séri kang diparagakaké déning James Reid lan Nadine Lustre iki, dibyawarakaké ing wayah akèh-akèhé wong nonton tivi. Séri iki kalebu golongan acara kang dianggegana wayah wengi ing ABS-CBNs Primetime Bida lan bisa dideleng ing saindhenging donya lumantar The Filipino Channel ing tanggal 10 Agustus 2015, kang nggantèni Bridges of Love.

Komidi romantis iki nyritakaké sakloron ya iku - Leah, cah wadon kang duwé impèn-impèn ing Amérika; lan Clark, wong lanang kang urip ing Amérika - kang dipeksa kanggo dhaup supaya bisa urip kanthi resmi lan nerusaké pagaweyané ing Amérikah Sarékat.

Séri iki rampung ing 26 Fébruari 2016 lan dipérang ing rong babak épisode. Rong épisode iku dumadi saka séri kang wis direkam dan dibesut, lan séri liyané ya iku kanthi acara live ing Ynares Center, Antipolo City. Acara live iku uga dibyawarakaké kanthi bebarengan antara ABS-CBN lan The Filipino Channel.

                                     

1. Lakon carita

Leah Olivar Nadine Lustre urip ing kaanan kulawarga kang mlarat nanging seneng. Nalika dhèwèké 12 taun, ibuné Rona Isay Alvarez lunga menyang Amérikah Sarékat kanggo makarya supaya urip kulawargané luwih apik. Pungkasané, urip kulawargané saya apik kanggo Leah, mbakyuné, Tiffany Bianca Manalo, lan bapaké, Sol Joel Torre. Nanging, ana kedadéan sing marahi urip kulawargané owah salawasé amarga patiné Rona. Krungu kedadéan iku, Leah kepéngin lunga menyang Amérika lan minangkani impèn-impèn ibuné.

Sepuluh taun sabanjuré, impèn-impèn iku kasembadan amarga Leah éntuk visa kanggo pasanggiri koor ing San Francisco, California. Sawisé pasanggiri, Leah nambah suwéné urip ing San Francisco amarga kepéngin sowan menyang kuburan ibuné, lan golèk cara kanggo makarya kang sah ing Amérikah Sarékat. Nanging sasuwéné Leah ing Amérika, dhèwèké ora nemu kuburan ibuné, malah saya suwé visané dadi kadalu warsa. Saka kedadéan iku, uripé tambah susah amarga golèk gawéan ing Amérika saya angel.

Jack Cherry Pie Picache, ibu manten pacangé Leah, Jigs Albie Casiño, mrayogakaké supaya Leah bisa éntuk visané kanthi dhaup marang sawijing wong lanang. Saka panemuné Jack, Leah sarujuk. Amarga Leah ora duwé kanca ing Amérika, Jack kangelan kanggo sapa kang dadi pasangané Leah nalika dhaup. Siji-sijiné wong kang gelem dhaup karo Leah kanthi bayaran kang sithik ya iku ponakané lanang Jack, Clark James Reid, kang wis manggon ing San Francisco 11 taun.

Sadurungé, uripé Clark nandhang sengsara nalika dhèwèké lunga menyang Amérikah Sarékat karo ibuné, Ofelia Katya Santos, kanggo nemoni bapaké ing Amérika, Kenneth. Nalika ketemu, Kenneth ora ngakoni minangka Clark iku putrané, lan dumadakan Ofelia mati. Saka kedadeán iku, Clark manggon ing omah yatim. Ing kono Clark kerep disiksa. Amarga tresnané marang sedulur-seduluré ing Pilipina, Clark ngudi ing Amérikah Sarékat. Saka kaanan iku, Clark uripé kurang saka welas asih.

Sanadyan patemon kapisan kang ora nyenengaké, Leah lan Clark nglakoni uripé minangka pasangan kang palsu lan mangerteni sakloroné kanthi pengalaman lan pakulinan siji lan liyané supaya lulus wawanwicara ing Immigration and Naturalization Service INS. Saya suwé, Leah lan Clark nemokaké apa kang disenengi siji lan liyané marang samubarang tartamtu. Sakloroné nyadhari menawa duwé pepinginan kang padha, ya iku kepingin kulawargané éntuk panguripan kang luwih apik.

Sakloroné miwiti rasa asih amarga padha-padha crita babagan apa kang dadi wadi ing uripé sakloroné. Banjur, dhaupé palsu Leah lan Clark dadi nyata.

                                     

2.1. Paraga Paraga utama

  • Nadine Lustre minangka Leah Olivar-Medina
  • James Reid minangka Clark Madinah
                                     

2.2. Paraga Paraga tambahan

  • Bailey Uga minangka Harry Fausto
  • Ysabel Ortega minangka Angela Stevens-Fausto
  • Ruby Ruiz minangka Aling Lolit Carpio
  • Rafael "Paeng" Sudayan minangka Kiko
  • Jhustin Agustin minangka Rodolfo
  • Kyle Echarri minangka Brent Wyatt
  • Juan Miguel Severo minangka Rico
  • Laiza Comia minangka Jennifer "Jenny" Madinah
  • Benj Manalo minangka Axl
  • Geraldine Villamil minangka Kapitana
  • Isay Alvarez minangka Veronica "Nanang Rona" Martínez-Olivar/Wyatt
  • Cheska Iñigo minangka Diana Stevens
  • Ylona Garcia minangka Audrey Olivar
  • Matt Evans minangka Adrian Velasco
  • Jordan Kastil minangka Romer Fausto
  • Nhikzy Gampang minangka Gabriel "Gabby" Olivar
  • Paolo O Hara minangka Abet Fausto
  • Joel Saracho minangka Mama Lulu
  • Joseph Andre Garcia minangka Jordan Madinah
                                     

2.3. Paraga Paraga tamu

  • Paduka King minangka Denzel
  • JB Agustin minangka enom Diego "Jigs" Fausto
  • Tandha McMahon minangka Ethan Langkah-cak
  • Anne Curtis minangka Dhéwé
  • Paul Cabral minangka Gaun Wedding Desainer
  • Jobelle Salvador minangka Flora Evangelista
  • Japo Parcero minangka Monette
  • Avery Balasbas minangka enom Leahh Olivar
  • Josh Renault minangka enom Clark Madinah
  • Katya Santos minangka Ofelia Fausto-Medina
  • Belle Mariano minangka enom Tiffany Olivar
  • Ynna Asistio minangka Maggie Regalado
  • Jason Francisco minangka Cullen
  • Anna Luna minangka Juliet Perez
  • Lee O Brian minangka Arthur Wyatt
  • James Vincent Martínez minangka Andres Suntay
  • Miguel Faustmann minangka Kenneth
                                     

3. Produksi

Pamilihan paraga

Wiwitané paraga séri iki ya iku Coco Martin lan Nora Aunor, nanging Aunor ngurungaké amarga répot ngurusi gelaran ing GMA network. Pilihan kapindho tiba marang Judy Ann Santos minangka dadi pasangané Martin. Dumadakan, Santos ngurungaké amarga meteng. Pilihan katelu ya iku Sarah Geronimo, nanging dhèwèké ngurungaké amarga duwé jadwal kang répot. Martin uga répot karo séri tiviné, Ang Probinsyano. Pungkasané, paraga utama séri tivi iki diwenehaké marang James Reid lan Nadine Lustre lan sakloroné éntuk kontrak eksklusif saka ABS-CBN.

Lagu

Ing Maret 2015, penyanyi R&B Kyla direkam ing rong versi. Lagu séri iki, wiwitané dinyanyèkaké déning Jeffrey Osborne, banjur dinyanyèkaké manèh déning Regine Velasquez. Vidio musik lan lagu asliné dibabar tanggal 16 Mèi 2015 ing YouTube, lan versi liyané kairing nganggo piano. Lagu iki pérangan saka volume siji D reamscape Televisions of Love lan album gabungan saka tanggap warsané Kyla ka-15, My Very Best.



                                     

4. Perkara

Babak "Pulisi Joged"

Ing sawijining épisode, Clark diparagakaké déning James Reid éthok-éthok mikut, mbanda tangan, lan nyikep mripaté bojoné, Leah diparagakaké déning Nadine Lustre. Leah kaget amarga bojoné, Clark joged-joged ing ngarepé nalika nganggo sragam pulisi. Sawisé kedadéan iku, kabèh paraga ngaturaké pangapura, amarga gawé kesendhu marang pulisi.