Back

ⓘ Up & Up, laguné Coldplay. Up & Up ya iku tembang déning band saka Inggris ya iku Coldplay. Tembang iki saka album studio kapitu kang irah-irahané, A Head Full o ..




                                     

ⓘ Up & Up (laguné Coldplay)

Up & Up ya iku tembang déning band saka Inggris ya iku Coldplay. Tembang iki saka album studio kapitu kang irah-irahané, A Head Full of Dreams. Tembang iki dumugung dadi tembang katelu saka rekaman ing surya 22 April 2016 déning Parlophone. Vokal wuri diwènèhaké déning Beyonce, Annabelle Wallis, lan Merry Clayton. Déné vidhio musik kanggo trèk iki dirilis ing surya 16 Mèi 2016.

                                     

1. Latar wuri

Tembang iki wis diparingi tandha déning swara kor, kang dirawuhi déning mèh kabèh seniman sing wis kolaborasi karo grup album, kalebu Beyonce, Brian Eno lan uga para tamu saka kanca-kanca musisi Coldplay. Ing album iki uga olèh urun saka gitaris lan penyanyi Noel Gallagher, sing nyekel gitar solo kapindho.

                                     

2. Vidhio

Band Coldplay wis ngrilis teaser ing akun médhia sosial saktekane vidhio resminé dirilis. Vidhio tembang iki katuntun déning Vania Heymann lan Gal Muggia banjur dirilis ing 16 Méi 2016. Vidhio tembang iki wis dipratélakaké ing situs wèb band minangka vidhioné "teges, montase suréalis kang nyinggung masalah kontèmporèr." Vidhioné dhéwé kasusun saka lapisan-lapisan visual, lan gambar band Coldplay dijupuk saka warna-warna papan. Salah siji saka papan sing digunakaké ya iku sawatara gunung Kroasia mau Biokovo; Chris Martin katon lungguhi ing gunung iku.

Salah sawijining musanip panulis saka situs MTV UK nyatakaké yèn vidhio iki "anèh lan apik ing saben bab", lan "gaib uga teges". Chris Payne, nulis kanggo kalawarti Billboard, nyebut yèn vidhio iku "jumbuh vidhio kang epik" karo "ora mulur nalaré, njupuk-kanggo-ing-lintang tipe ikrar". Idolator penulis Carl Williott, sing dilindhungi undhang-undhang menyang tembangé, ngrasa yèn vidhio iki "duwèni visual kang éndah".

Musik vidhio iki éntuk nominasi Grammy Award kanggo Best Music Video ing 59th Annual Grammy Awards.

                                     

3. Pagelaran langsung

Sawisé mènèhi ulasan pagelaran langsung saka album ing 21 Novèmber 2015 ing Los Angeles, vokalis utama Chris Martin ngendika: "Iki jinis lagu kang kita wis nunggu kanggo nulis sawetara 15 taun suwiné." Coldplay manggung langsung lagu iki ing Super Bowl 50 halftime show dianakaké ing 7 Fèbruari 2016 ing Santa Clara, California. Bruno Mars lan Beyonce uga mèlu nembang ing larik-larik pungkasan.