Back

ⓘ Stadhion Ibrox kuwi jeneng stadhion bal-balan sing manggon nèng Glasgow, Karajan Manunggal. Stadhion iki wiwit dibukak taun 1899. Nalika 2 April 1902 stadhion i ..




Stadhion Ibrox
                                     

ⓘ Stadhion Ibrox

Stadhion Ibrox kuwi jeneng stadhion bal-balan sing manggon nèng Glasgow, Karajan Manunggal. Stadhion iki wiwit dibukak taun 1899. Nalika 2 April 1902 stadhion iki pernah dinggo tanding Inggris. Stadhion iki salah siji stadhion sing gedhé dhéwé ènèk Karajan Manunggal. Stadhion iki nomer telu gedhé dhéwé nèng Skotlan. Kapasitasé kanggo 50.817 pamirsa. Stadhion iki minangka markas klub Rangers F.C.