Back

ⓘ Martin Heidegger ya iku tokoh filsafat sing lair ndhik Messkirch Jerman tanggal 26 September 1889. Bojoné ya iku Elfride Petri. Proyek utaminé filsafat Heidegge ..



Martin Heidegger
                                     

ⓘ Martin Heidegger

Martin Heidegger ya iku tokoh filsafat sing lair ndhik Messkirch Jerman tanggal 26 September 1889. Bojoné ya iku Elfride Petri. Proyek utaminé filsafat Heidegger ya iku nakokné makna teko "ada". Konsep iku dhéwé wis dadi pitakonan lan refleksiné manungsa nganti berabad-abad. Ndèk filsafaté Heidegger atur priksa kata "ada" iku duwé akèh makna. Salah sijiné komentator otoritatif saka filsafat Heidegger sing jenengé Hubert Dreyfus duwé penemu, ana déné "ada" iku latar belakangé saka kabèh tindakané manungsa sabendintené sing dipahami kaliyan akal budi. Heidegger naté gabung kaliyan partai Nazi wektu Nazi nduwé kuasa taun 1933. Dukungané ana ing Nazi ngerusak reputasiné. Malah uga dadi nyangkal gayutané karo Edmund Husserl sing ora liya dadi guruné ndhik Freiburg.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →