Back

ⓘ Miss Asia Pacific World 2013 ya iku kontès Miss Asia Pacific World kaping telu kang dianakake ing Seoul, Koréa ing tanggal 30 Oktober 2013. Cacah patang puluh t ..




                                     

ⓘ Miss Asia Pacific World 2013

Miss Asia Pacific World 2013 ya iku kontès Miss Asia Pacific World kaping telu kang dianakake ing Seoul, Koréa ing tanggal 30 Oktober 2013. Cacah patang puluh telu peserta tandhing ing taun iki, lan Himangini Singh Yadu, Miss Asia Pacific World 2012 saka India nobatake Srishti Rana kang asalé padha-padha saka India minangka pemenang.

                                     

1. Debut

Negara kang lagi sepisanan tampil ing kompetisi taun iki ya iku Afrika Tengah, Bolivia, Chili, Ekuador, Guinea, Honduras, Makau, Mesir, Mozambik,Selandia Baru, Slovenia, Trinidad dan Tobago, Uganda, Vanuatu, lan Yunani.

                                     

2. Ora Tampil

Negara kang ing taun sadurungé tandhing nanging ora tampil ing taun iki ya iku Armenia, Indonesia, Jepang, Jerman, Kamerun, Kenya, Libanon, lan Turki.

                                     

3. Tampil manèh

Negara kang ing taun sadurungé ora tampil nanging tandhing manèh ing taun iki ya iku Amérikah Sarékat, Australia, China, Hong Kong, Hongaria, Kanada, Kazakhstan, Malaysia, Nepal, Panama, Rusia, Swedia, Taiwan, Venezuela, lan Vietnam.