Back

ⓘ Plagiat inggih punika mendet utawi nganggo karagane tiyang sanès. Ugi saged diartiake mendet panemuné tiyang sanès lan dipundadosaken penemu piyambake. Setiap k ..




Plagiat
                                     

ⓘ Plagiat

Plagiat inggih punika mendet utawi nganggo karagane tiyang sanès. Ugi saged diartiake "mendet panemuné tiyang sanès lan dipundadosaken penemu piyambake. Setiap karangan kang asli dianggap hak milik pengarang lan boten angsal dicetak ulang tanpa miliki izin kang gadhah kewenangan utawi penerbit karangan punika. Sak badhane 2x24 jam, berita wonten ing ariwarta tersiar, maongko tiyang saged nganggo berita tersebut kaliyan syarat disebutaken sumberipun. Contoh tokoh-tokoh Indonesia kang didugo dados plagiat, inggih punika Chairil Anwar.