Back

ⓘ Tlaga Silating ya iku tlaga kang ana ing Désa Sikasur, Belik, Pemalang. Tlaga iki di percaya muncul seko tapakke Bima. Bima ya iku tokoh ing pawayangan. Tlaga S ..




Tlaga Silating
                                     

ⓘ Tlaga Silating

Tlaga Silating ya iku tlaga kang ana ing Désa Sikasur, Belik, Pemalang. Tlaga iki di percaya muncul seko tapakke Bima. Bima ya iku tokoh ing pawayangan. Tlaga Silating ana ing sisih kidul Kabupatèn Pemalang. Saka pusat Pemalang kurang luwih 35 km. Ing tlaga Silating iki kerep ana pertunjukan kaya orkes dangsut, lan jogetan tradhisional. Fasilitang kang ana ing panggonan wisata iki kaya ta prau bèbèk banyu, dolanan bocah, pangggung seseneng, warung kanggo jajan, lan panggonan kanggo jagongan.Hawa ing tlaga katon adem lan seger.